Je kunt bij ons betalen met de volgende methoden:

  • Waardebon
  • iDeal
  • PayPal
  • Creditkaart

Waardebon
Heb je een waardebon ontvangen, dan kun je deze hier invoeren. De geldigheid wordt vervolgens gecontroleerd en de waarde van de waardebon wordt in mindering gebracht op de bestelling. Het eventueel resterende bedrag kun je betalen met één van de andere betaalmethodes. Let op, het is niet mogelijk om een waardebon in delen te besteden.

Let op: betaal je met een waardebon? Dan kunnen wij geen geld retour geven. Zie de algemene voorwaarden van Winst uit je Woning. 

Meest gestelde vragen

Betalen

Hoe kan ik betalen?

Je kan bij ons veilig betalen via iDeal, PayPal, Creditkaart, Directe bankoverschrijving of door het inleveren van de verkregen voucher vanuit jouw gemeente. 

Kan ik betalen met een cadeaubon?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om met een cadeaubon te betalen. Wel kun je een waardebon van jouw gemeente inleveren bij ons. Meer informatie hierover vind je op de homepagina.

Betaling mislukt?

Wordt er aangegeven dat je betaling is mislukt? Dan is er ergens iets fout gegaan in de koppeling. Het beste kun je het later opnieuw proberen. 

Geeft de webshop aan de betaling is mislukt, maar is er toch geld van je rekening afgeschreven? Neem dan contact met ons op, wij kunnen je dan verder helpen. 

Waar kan ik mijn factuur vinden?

Je ontvangt de factuur altijd als bijlage in de mail als je jouw bestelling hebt geplaatst. 

STAAT JE VRAAG ER NIET TUSSEN?

Wellicht staat het antwoord op jouw vraag bij onze veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Wij helpen je graag verder.